Nazreen- Bread Pudding Yen
Nazreen- Bread Pudding Yen
Nazreen- Bread Pudding Yen

Nazreen- Bread Pudding Yen

Average Reviews

Photos

Description

BREAD PUDDING YEN

Saya Nazreen, asalnya cuma buat bread pudding ni apabila family yang request/ ada openhouse Hari Raya sebab resipi ni dah bertahun lamanya dalam keluarga saya. Makanan ni wajib ada bila family saya buat openhouse sebab yang selalu datang memang tau akan ada bread pudding sebagai menu tetap.

Sejak saya berhenti kerja awal tahun 2019, saya jual secara sambilan sebab orang sekeliling saya yang bagi idea ni. Alhamdulillah, masa takde kerja tetap tu ada lah jugak pendapatan sikit untuk saya beli kemahuan saya sebab sambutan agak memuaskan! Selang beberapa bulan saya dapat tawaran pekerjaan tetap, jadi sekarang saya jual secara sambilan sahaja apabila ada customer request. Walaupun jarang jual, feedback yang saya dapat dari regular customer/ keluarga kata rasa tetap sedap dan konsisten, tak ada yang berubah.

Bread pudding atau lebih dikenali sebagai Puding Roti berserta kuah kastard. Puding roti ini sesuai dijamah bersama kuah kastard yang manisnya dijamin “just nice” oleh semua yang telah cuba! Rugi kalau tak pernah try!